Mensah s Trenčínom v Turecku, rátali s ním v Michalovciach

NETKY.SK • 1 Február 2016, 13:41 • 2 min
Mensah s Trenčínom v Turecku, rátali s ním v Michalovciach

BRATISLAVA - Ghanský futbalista Emmanuel Mensah, ktorý si na jeseň obliekal dres MFK Zemplín Michalovce, odcestoval v sobotu večer s výpravou úradujúceho majstra a jesenného lídra Fortuna ligy 2015/2016 AS Trenčín na sústredenie do Turecka. Dvadsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar (nar. 30. júna 1994) odohral v nedeľu v "krajine polmesiaca" záverečnú polhodinu prípravného duelu proti bulharskej Slavii Sofia (0:0).

slovakia

left justify in out

"Mensah je na skúške. Zaujal nás počas uplynulého pol roka a my sme zvedaví, ako sa bude javiť v príprave s naším mužstvom. V zápasoch proti silným súperom v Turecku bude mať dostatok priestoru, aby preukázal svoje kvality," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová generálneho manažéra AS Róberta Rybníčka. Zverenci trénera Martina Ševelu si v Turecku zmerajú sily ešte s poľským prvoligovým klubom Pogoň Štetín (3. februára), rumunským šampiónom FC Steaua Bukurešť (6. 2.) a majstrom Slovinska NK Maribor (9. februára).

 

Rodák z Accry Emmanuel Mensah v doterajšej hráčskej kariére pôsobil v maďarskom klube Honvéd Budapešť, následne bol aj v FK Bodva Moldava nad Bodvou, odkiaľ vlani prišiel do Michaloviec. V drese MFK Zemplín nastúpil na jeseň v štrnástich stretnutiach a dal jeden gól. Na východe Slovenska sa mu koncom uplynulého roka skončila zmluva, v tamojšom klube figurujúcom na 10. priečke v tabuľke Fortuna ligy však naďalej rátali so službami tohto afrického futbalistu. "S Mensahom i gruzínskym stopérom Chubutiom sme dohodnutí na ďalšej spolupráci, v pondelok 1. februára sa situácia okolo nich definitívne vyjasní," vyjadril sa ešte minulý týždeň predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský pre východoslovenský denník Korzár, citoval ho web michalovského klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies