Meno Kancelárie NR SR pri združení Medical Vision bola chyba aplikácie

NETKY.SK • 15 August 2017, 15:49 • 2 min
Meno Kancelárie NR SR pri združení Medical Vision bola chyba aplikácie

BRATISLAVA - To, že združenie s názvom Medical Vision má v kolónke rezort napísané Kancelária Národnej rady SR, je chyba vo webovej aplikácii. Uviedlo to ministerstvo školstva v reakcii na dnešné vyhlásenia opozičnej poslankyne Veroniky Remišovej (OĽaNO-NOVA).

slovakia

left justify in out

"Išlo o chybu pri výbere rezortu organizácie z číselníka rezortov. Táto chyba spôsobovala, že organizáciám, ktoré nemali priradený žiadny rezort, sa zobrazoval automaticky rezort, ktorý bol v číselníku prvý v poradí - 'Kancelária NR SR'," uviedol rezort školstva. Ministerstvo už podľa vlastných slov chybu opravilo a v týchto chvíľach sa tak pri daných organizáciách zobrazuje správny údaj – nezadaná hodnota.

 

"Takáto chyba sa vyskytla pri 28 organizáciách. V budúcnosti by sme uvítali overenie informácií vopred. Zabránili by sme tak rozširovaniu nepravdivých informácií," dodal rezort školstva.

 

Remišová dnes upozornila na združenie so sídlom v súkromnom byte v Bratislave, ktoré malo dostať z výzvy na dlhodobý strategický výskum a vývoj (DSVV) 30 miliónov eur. Agentúra na podporu výskumu a vývoja má na stránke zoznam organizácií, ktoré majú od ministerstva školstva platné osvedčenie o spôsobilosti vykonávať výskum a vývoj. Pod menom združenia Medical Vision bola v kolónke rezort uvedená Kancelária NR SR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona