Menezes po štyroch mesiacoch skončil na lavičke Flamenga

NETKY.SK • 20 September 2013, 13:19 • 2 min
Menezes po štyroch mesiacoch skončil na lavičke Flamenga

RIO DE JANEIRO - Bývalý kouč brazílskej futbalovej reprezentácie Mano Menezes abdikoval na funkciu kormidelníka Flamenga po štvrtkovej domácej ligovej prehre 2:4 s Atléticom Paranaense. Menezesovo mužstvo pritom malo vynikajúci vstup do zápasu, keď viedlo po ôsmich minútach 2:0.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročný odborník viedol Flamengo štyri mesiace, tento rok je už tretím odvolaným trénerom slávneho brazílskeho klubu. "Povedal som vedeniu, že už viac nebudem trénovať mužstvo. Cítil som, že po štyroch mesiacoch som nebol schopný preniesť do hry tímu svoju filozofiu. Keď tréner vidí, že hráči stagnujú, veci sa opakujú a musí stále dookola hovoriť to isté, vtedy je tým mužom, ktorý musí opustiť klub," povedal Menezes, ktorý v novembri skončil aj na lavičke národného tímu.

Flamengo má po 22 odohraných zápasoch na konte 26 bodov za šesť víťazstiev, osem remíz a osem prehier a s negatívnym skóre 24:29 mu patrí 15. miesto v 20-člennom ligovom pelotóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona