Mendy novou posilou Leicesteru City

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 10:03 • 2 min
Mendy novou posilou Leicesteru City

LONDÝN - Anglický futbalový klub a aktuálny víťaz Premier League získal v poradí už tretiu letnú posilu. Z francúzskeho OGC Nice prichádza na ostrovy stredopoliar Nampalys Mendy. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastný, že prichádzam do Leicesteru City. Družstvo má za sebou skvelú sezónu a som rád, že tu môžem byť," citovala oficiálna klubová stránka slová čerstvej posily anglického šampióna.

 

Mendy podpísal s Leicesterom štvorročnú zmluvu a po troch rokoch sa stretne s Claudiom Ranierim, ktorý viedol stredopoliara v AS Monako. "Poznám trénera, jeho mentalitu a filozofiu. Hovorí jasne a priamo, čo mám ja rád," dodal francúzsky hráč.

 

Leicester zatiaľ získal počas letného prestupového okna tri posily, okrem Mendyho posilnil tím Claudia Ranieriho brankár Ron-Robert Zieler a obranca Luis Hernandez.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies