FOTO Memphis Depay na odchode z Manchestru United?

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 19:17 • 2 min
FOTO Memphis Depay na odchode z Manchestru United?

MANCHESTER – Útočník Manchestru United Memphis Depay vyvolal špekulácie o svojom odchode z Old Traffordu, keď do rodného Holandska previezol svoje autá v hodnote viac ako 350.000 libier.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Depay prišiel do Manchestru United vlani v lete z PSV Eindhoven za 25 miliónov libier. V drese Červených diablov sa však nedokázal presadiť, keď strelil len dva góly.


Mladého Holanďana priviedol tréner Louis van Gaal, avšak nie je isté, či s ním José Mourinho počíta aj v budúcej sezóne.

 



Depay nechal previezť do Holandska svoj luxusný Rolls Royce Wraith (£250.000) ešte minulý mesiac. Tento týždeň k nim pribudli aj Mercedes G (£100.000) a trojkolka Scorpion (£15.000).

Mladý futbalista však možno nechal previezť svoje vozidlá do Holandska jednoducho preto, aby sa na nich mohol v lete voziť, keďže jeho krajina nepostúpila na záverečný turnaj Euro 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies