Melvins zverejnili coververziu piesne od The Beatles

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 16:18 • 2 min
Melvins zverejnili coververziu piesne od The Beatles

BRATISLAVA - Americká kapela Melvins zverejnila coververziu skladby I Want to Tell You, ktorú pôvodne vydali legendárni The Beatles na albume Revolver (1966).

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na nahrávke Basses Loaded, ktorú skupina plánuje vydať 3. júna. Album bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb. Na štúdiovke sa podieľalo šesť basgitaristov, medzi nimi je aj Krist Novoselic, známy z už nefungujúcej kapely Nirvana.


Melvins vznikli v roku 1983 v Montesane v štáte Washington. Vo formácii pôsobia Buzz Osborne, Dale Crover a Steven Shane McDonald.

 

Skupina uviedla na trh prvý album Gluey Porch Treatments v roku 1987. Ich zatiaľ poslednou štúdiovkou je Hold It In z októbra 2014.

 

Na konte majú aj niekoľko živákov, kompilácií či EP nahrávok. Tento rok vydali spoločný počin s Mikeom Kunkom s názvom Three Men and a Baby.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies