Mello bol v Prahe, neskrýval sa

NETKY.SK • 11 Jún 2012, 11:34 • 2 min
Mello bol v Prahe, neskrýval sa

Mello bol v Prahe, neskrýval sa - Krimi Najhľadanejší Slovák Karol Mello sa pred pár mesiacmi pohyboval na verejnom mieste v centre Prahy. Fotografiu, ktorá ho zachytáva, získal český denník Mladá fronta Dnes.

slovakia

left justify in out

img

Najhľadanejší Slovák Karol Mello sa pred pár mesiacmi pohyboval na verejnom mieste v centre Prahy. Fotografiu, ktorá ho zachytáva, získal český denník Mladá fronta Dnes. Mello na nej sedí so skupinou mužov v pražskej pivnici U Zlatého tygra a popíja pivo, informovalo dnešné vydanie denníka Sme.
      "Podľa našich zdrojov je fotografia z jesene 2011. Urobil ju podnikateľ Čestmír Vašák, ktorý je spolumajiteľom nevestinca Escade v pražských Nusliach," hovorí reportér Jaroslav Kmenta. Na jeseň 2011 bol Mello už niekoľko mesiacov na úteku, európsky zatykač na neho súd vydal vlani v júli. Práve v tom čase bývalý šéf prokuratúry oznámil, že polícia mala informácie o pobyte Mella v Kosove. Pre nezhody medzi políciou a Generálnou prokuratúrou však zmizol, ako už niekoľkokrát v minulosti.
      Z fotografie vyplýva, že Mello sa na úteku ani nesnažil o zmenu výzoru. Od vlaňajšieho prepustenia z väzby sa jeho výzor zmenil len v tom, že je viac zarastený a má dlhšie vlasy.
      Polícia sa teraz nechce vyjadrovať, či má informácie o jeho pohybe. Neodpovedala ani na otázku, či vie, že sa zdržiaval v Česku. "Vzhľadom na taktiku pátracej činnosti po týchto osobách nie je vhodné zverejňovať akékoľvek čiastkové informácie," odpovedala pre denník Denisa Baloghová z policajného prezídia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies