Melanie C ako členka skupiny Spice Girls trpela depresiami

NETKY.SK • 13 Október 2016, 09:21 • 2 min
Melanie C ako členka skupiny Spice Girls trpela depresiami

LONDÝN - Anglická speváčka Melanie C trpela ako členka skupiny Spice Girls depresiami. Štyridsaťdvaročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký magazín Paper.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že to čo sa nám stalo, bolo jedinečné a úžasné, no malo to aj veľa následkov. Bolo pre mňa veľmi náročné vnímať realitu a normálne veci a trpela som istý čas depresiami," uviedla speváčka a dodala, že v súčasnosti sa rozpráva o psychických problémoch viac ako v minulosti. "Veľa ľudí však trpí a nevyhľadá pomoc. Myslím si, že je veľmi dôležité o tom hovoriť," povedala.


Speváčka takisto vyhlásila, že čím je staršia, tým menej vníma názory ľudí. "Som oveľa tolerantnejšia voči tomu, čo si ľudia myslia. Myslím, že som odvážnejšia, ako keď som bola mladšia. Všetci mladí sa sústredia na to, čo si o nich ľudia myslia a potom si uvedomíte, že keď ste starší, môžete sa starať len o seba. Môžete si užívať a odpočívať a to sa mi páči," vyjadrila sa.


Melanie C, vlastným menom Melanie Chisholm, sa preslávila ako "Sporty Spice" v spomínanej dievčenskej skupine Spice Girls, ktorá vznikla v roku 1994. Okrem nej v úspešnej formácii pôsobili "Scary Spice" Melanie Brown (Mel B), "Baby Spice" Emma Bunton, "Ginger Spice" Geri Halliwell a "Posh Spice" Victoria Beckham. Na konte majú albumy Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po veľkom úspechu si však dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa na olympijských hrách v Londýne v roku 2012. Melanie C vydala v rámci sólovej kariéry šesť štúdioviek, vrátane úspešného debutu Northern Star z roku 1999. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Never Be the Same Again, I Turn To You, Here It Comes Again či Next Best Superstar. V piatok 21. októbra plánuje vydať novinku Version of Me.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies