Melania Trumpová tvrdí, že vždy dodržiavala prisťahovalecké zákony USA

NETKY.SK • 5 August 2016, 06:33 • 2 min
Melania Trumpová tvrdí, že vždy dodržiavala prisťahovalecké zákony USA

WASHINGTON - Pôvodom Slovinka Melania Trumpová, manželka republikánskeho kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa, dnes oznámila, že vždy konala "v úplnom súlade" s americkými prisťahovaleckými zákonmi. Reagovala tak na najnovšie pochybnosti, či počas 90. rokov, keď pracovala ako modelka, mala aj príslušné povolenia.

slovakia

left justify in out

"Dovoľte mi, aby som to uviedla na pravú mieru: celý čas som žila v úplnom súlade s prisťahovaleckými zákonmi tejto krajiny. Bodka," uviedla Trumpová vo vyhlásení na sociálnej sieti Twitter a správy tvrdiace opak označila za "falošné" a "jednoducho nepravdivé".

 

Melania Trumpová tvrdí, že do Spojených štátov prišla legálne. A navyše, Donald Trump je mimoriadne kritický voči ilegálnemu prisťahovalectvu. Fotografie aktov prípadnej prvej dámy, ktoré zverejnil začiatkom tohto týždňa bulvárny denník New York Post, však vyvolali pochybnosti o výrokoch Trumpovcov.

 

Fotografie sú datované do roku 1995, ale Trumpová vyhlásila, že do USA prišla až v roku 1996, ako napísal portál Politico.

 

V rozhovoroch pre médiá takisto Trumpová povedala, že sa musela pravidelne vracať do rodného Slovinska, aby si predĺžila víza. Avšak keby mala ten druh víz, o ktorých tvrdila, že ich mala, umožňovali by jej pracovať a nemusela by sa pravidelne vracať do vlasti, dodal portál Politico.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies