Melania Trumpová sa pochválila pompéznou vianočnou výzdobou Bieleho domu. Páči sa vám?

NETKY.SK • 3 December 2020, 12:14 • 2 min
Melania Trumpová sa pochválila pompéznou vianočnou výzdobou Bieleho domu. Páči sa vám?

WASHINGTON – Prvá dáma Melania Trumpová sa pochválila vianočnou výzdobou v Bielom dome.

slovakia

left justify in out

Slávnostné predstavenie vianočnej výzdoby Bieleho domu je už každoročne veľmi sledovanou udalosťou. Aby bolo všetko tip top, Melania Trumpová a jej tím na nej pracujú aj niekoľko mesiacov.

 

Tohtoročná výzdoba sa podobne ako tomu bolo v uplynulých troch rokoch, nesie v duchu patriotizmu a hesla: "Amerika je nádherná"Vianočná výzdoba Bieleho domu sa pritom držala tradičného dekoru

 

 

Zelené vianočné stromčeky zdobia klasické červené ozdoby, ktoré symbolizujú prezidentskú pečať. Teda hrdosť statočnosť.

 

Ani tento rok však nechýbajú detaily ako napríklad vlak White House Express alebo figúrky zdravotníkov z vianočnej dedinky či ozdoby „Be Best“, čo je charitatívna akcia prvej dámy, ktorá sa venuje deťom.

 

img

 

„Počas tohto zvláštneho obdobia som veľmi rada, že s vami môžem vzdať hold nášmu majestátnemu národu a spoločne môžeme osláviť krajinu, na ktorú sme všetci hrdí a ktorú nazývame svojim domovom,“ napísala Trumpová v príspevku na sociálnej sieti Twitter.

 

img

 

Oficiálny vianočný stromček sa už tradične nachádza v modrej miestnosti Bieleho domu, kde pre jeho výšku 5,6 metra dokonca museli zvesiť luster, aby sa tam zmestil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona