Mel B sa v novom videoklipe vyzliekla donaha

NETKY.SK • 19 September 2013, 08:32 • 2 min
Mel B sa v novom videoklipe vyzliekla donaha

BRATISLAVA - Britská speváčka Mel B, ktorá sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, zverejnila videoklip k novému singlu For Once In My Life.

slovakia

left justify in out

Vo videu sa 38-ročná speváčka pri nastupovaní do auta rozhodne, že nepôjde do práce a vyzlečie sa donaha. Následne vystrieda viacero outfitov a účesov. Napokon na konci klipu pobozká svoj klon.

O pripravovaných skladbách informovala Mel B prednedávnom, keď prezradila, že nahrala tri horúce single a naznačila aj spoluprácu s kolegyňou zo Spice Girls - Geri Halliwell. "Práve som nahrala tri horúce nové single. Nahrávala som priebežne počas celého roka, podobne ako Geri. Neviem, či budeme spolupracovať, ale máme ísť spolu na večeru a rozhodne sa o tom porozprávame," vysvetlila. 

Melanie Brown sa stala na celom svete známou v druhej polovici 90. rokov ako Scary Spice. Po rozpade Spice Girls odštartovala v roku 2000 debutovým albumom Hot sólovú kariéru. O päť rokov neskôr naň nadviazala druhou a zatiaľ poslednou nahrávkou L.A. State Of Mind (2005). V roku 2007 zaujala účinkovaním v tanečnej šou Dancing With The Stars, o tri roky neskôr zase svojou reality šou Mel B: It's a Scary World. Speváčka má 14-ročnú dcéru Phoenix, ktorej otcom je jej bývalý manžel - holandský tanečník Jimmy Gulzar, šesťročnú Angel, ktorú splodila s hollywoodskym hercom Eddiem Murphym, a dvojročnú Madison, ktorú má s aktuálnym manželom Stephenom Belafontem. Mel B vlani upútala divákov po celom svete počas záverečného ceremoniálu olympijských hier v Londýne, na ktorom vystúpila so všetkými pôvodnými členkami Spice Girls. Okrem toho momentálne pôsobí aj ako porotkyňa v šou America's Got Talent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona