Mel B ponúkla odmenu za nájdenie zlodeja

NETKY.SK • 27 November 2016, 13:16 • 2 min
Mel B ponúkla odmenu za nájdenie zlodeja

LONDÝN - Anglická speváčka Mel B ponúkla odmenu 5000 amerických dolárov (v prepočte približne 4720 eur) za pomoc pri nájdení neznámeho muža, ktorý jej v piatok ráno rozbil zadné sklo na aute a vybral z neho dva cestovné kufre.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo priamo pred speváčkiným domov Beverly Hills, pričom ho zaznamenala bezpečnostná kamera. Záznam z nej zverejnila 41-ročná interpretka prostredníctvom služby Instagram, kde tiež požiadala verejnosť o pomoc pri vypátraní muža, ktorého podľa je slov hľadá už aj polícia. Speváčka sa totiž momentálne aj s manželom Stephenom Belafontem nachádza v Austrálii, kde nakrúca novú sériu súťaže The X Factor.


Mel B, celým menom Melanie Janine Brown, sa preslávila v dievčenskej skupine Spice Girls. Formácia vydala tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Jej členky, ktorými boli aj Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie C a Geri Halliwell, si však po vydaní posledného menovaného dali pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné a predstavili sa spolu aj na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. Mel B má na konte dve sólovky - Hot (2000) a L.A. State Of Mind (2005). V súčasnosti pôsobí vo formácii Spice Girls - GEM, ktorej členkami sú tiež spomínané Emma Bunton a Geri Halliwell.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies