"Meky" Žbirka to prehnal s klimatizáciou, berie antibiotiká

NETKY.SK • 4 August 2017, 20:55 • 2 min
"Meky" Žbirka to prehnal s klimatizáciou, berie antibiotiká

PRAHA - Populárny spevák Miroslav Žbirka čelí po vážnom zápale pľúc, ktorý ho sužoval v úvode roka, opäť zdravotným problémom.

slovakia

left justify in out

Tentoraz si ich, ako informovalo internetové vydanie denníka Blesk s odvolaním sa na jeho manželku Katku, spôsobil tak trochu sám. V čase mimoriadnych horúčav si púšťal naplno klimatizáciu a teraz má zápal horných dýchacích ciest. Preventívne mu nasadili antibiotiká, takže nesmie na slnko.

 

Na podnet lekárov tak obľúbený "Meky" musel zrušiť vystúpenie na hudobnom festivale Sázavafest. Už 17. ročník tohto podujatia sa začal vo štvrtok v zámockom lesoparku v Světlej nad Sázavou. Medzi hlavné ťaháky trojdňového podujatia patria bývalý člen skupiny Modern Talking Thomas Anders z 

 

Nemecka a ukrajinská víťazka Eurovíznej pesničkovej súťaže 2004 Ruslana. V programe festivalu však nechýbali ani českí a slovenskí umelci vrátane Vojtěcha Dyka, Davida Kollera, Petra Nagya, Majka Spirita, či dcéry Lenky Filipovej Lenny, ako aj skupín Čechomor, Wohnout a Jelen.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies