Meky Žbirka je po silnom zápale pľúc v poriadku a znova môže naplno pracovať

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 08:32 • 2 min
Meky Žbirka je po silnom zápale pľúc v poriadku a znova môže naplno pracovať

PRAHA - Náročnú terapiu vážneho zápalu pľúc má za sebou populárny spevák Miroslav Žbirka (64).

slovakia

left justify in out

Ako vyplýva z dnešných informácií internetového vydania denníka Blesk, "Meky" má už zdravotné ťažkosti za sebou, je opäť fit a vie, že sa o svoje zdravie musí viac starať.

 

"No, to viete, zdravie je vec, ktorú si človek uvedomí, že by nemusel mať, až keď nemôže hrať. Potom si uvedomíte, že to nie je len tak. Ono to vtedy súviselo s Londýnom, keď som sa potom pomerne dramaticky presúval, aby ma tu vyliečili... Budem dávať pozor, aby som už nič nepodcenil," cituje Blesk spevákove slová.

 

Žbirka už skôr priznal, že ho sužoval čierny kašeľ a napriek tomu na sklonku minulého roka nahrával v londýnskom štúdiu Abbey Road. Napokon skončil v nemocnici so zápalom pľúc, pri liečbe ktorého mu nezaberali ani antibiotiká. Spevák priznáva, že priveľmi nedokáže akceptovať odporúčania lekárov, aby viac času venoval odpočinku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona