Meilutyte po nehode na bicykli odložila návrat

NETKY.SK • 4 Február 2016, 12:40 • 2 min
Meilutyte po nehode na bicykli odložila návrat

PLYMOUTH - Návrat litovskej plaveckej hviezdy Ruty Meilutyte do súťažného diania sa odkladá. Olympijská víťazka a držiteľka svetových rekordov na päťdesiatke a stovke prsia sa mala koncom januára predstaviť na mítingu v Luxemburgu, prvom od septembrovej nehody na bicykli a zlomenine lakťa, ale odriekla svoju účasť.

slovakia

left justify in out

Po operácii jej v decembri vyberali z ruky kovovú platničku. Osemnásťročná rodáčka z Kaunasu, ktorá sa dlhodobo pripravuje v anglickom Plymouthe, bola naposledy v akcii na svetovom šampionáte v dlhom bazéne v ruskej Kazani. "Nový termín návratu by mal byť marec a míting v Edinburghu," uviedol tréner Jon Rodd. Meilutyte bude na augustových olympijských hrách v brazílskom Riu de Janeiro obhajovať titul zo stovky, v Londýne 2012 ako pätnásťročná triumfovala za 1:05,47 min. Jej svetové maximum má hodnotu 1:04,35.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies