Meghan Trainor zverejnila VIDEOklip k piesni I’m a Lady

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 12:41 • 2 min
Meghan Trainor zverejnila VIDEOklip k piesni I’m a Lady

BRATISLAVA - Americká speváčka Meghan Trainor zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip k singlu I’m a Lady.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná interpretka sa v novinke, v ktorej spieva ako je pyšná, že je žena, predstavila v rôznych kostýmoch so skupinou tanečníc a čisto ženskou kapelou. V klipe tiež možno vidieť ukážky z animovanej snímky Šmolkovia: Zabudnutá dedinka, na ktorej soundtrack speváčka menovanou piesňou prispela.

 


Rodáčka z Nantucket v Massachusetts v spomínanom filme prepožičala hlas postavičke menom Melody. V pôvodnom znení ďalšie postavičky nahovorili aj Joe Manganiello, Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Demi Lovato, Jack McBrayer, Danny Pudi, Michelle Rodriguez alebo Julia Roberts. O réžiu animáku sa postaral Kelly Asbury, o scenár zas Stacey Harman a Pamela Ribon. Do slovenských kín sa film Šmolkovia: Zabudnutá dedinka dostane 30. marca. 

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. Minulý rok ju počas udeľovania cien Grammy vyhlásili za Nováčika roka. Vlani v máji vydala album Thank You. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies