Meghan Trainor prestala po operácii hlasiviek piť alkohol

NETKY.SK • 17 Marec 2018, 08:44 • 2 min
Meghan Trainor prestala po operácii hlasiviek piť alkohol

BRATISLAVA - Americká speváčka Meghan Trainor prestala po operácii hlasiviek piť alkohol. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Nantucketu v Massachusetts podstúpila zákrok v roku 2016, pričom rok pred tým ju hospitalizovali pre krvácanie v oblasti hlasiviek.

slovakia

left justify in out

„Naozaj ste z toho v šoku. Prestala som piť alkohol. Viem, že to ubližuje mojim hlasivkám. Nikdy som nič nefajčila. Pijem veľa vody a začala som zdravšie jesť a viac cvičiť. Pozitívne sa to odrazilo na mojej psychike aj fyzičke, takže v tom budem pokračovať," povedala v rozhovore pre americký týždenník People.

Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2009 vydala eponymný album a o dva roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Všetky pritom vydala svojpomocne. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015), ktorú uviedla na trh pod značkou Epic. Z nahrávky pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards. V roku 2016 vydala ďalšiu štúdiovku Thank You a získala aj cenu Grammy pre najlepšieho nováčika.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies