Meghan Trainor predstavila singel Me Too

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 14:08 • 2 min
Meghan Trainor predstavila singel Me Too

BRATISLAVA - Americká speváčka Meghan Trainor zverejnila skladbu Me Too. Novinka je jej druhým oficiálnym singlom z očakávaného albumu Thank You, ktorý uvedie na trh 13. mája.

slovakia

left justify in out

Na piesni o sebavedomí a živote na vysokej nohe 22-ročná interpretka spolupracovala s Jasonom Derulom, Ericom Fredericom, Jacobom Kasherom a Petrom Svenssonom. Nahrávku si je možné vypočuť aj na službe Spotify a portáli iTunes.


Rodáčka z mesta Nantucket v štáte Massachusetts k singlu pripravuje aj videoklip, o ktorom informovala na sociálnych sieťach. Prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu, na ktorej je vidno jej siluetu spolu s ďalšími šiestimi tanečnicami. Presný dátum vydania videoklipu však neuviedla. Hudobníčka predtým zverejnila piesne I Love Me, Watch Me Do, Mom, Better (feat. Yo Gotti) a No. K poslednej menovanej predstavila aj videoklip.


Meghan Trainor začala písať piesne už ako jedenásťročná. V roku 2008 vydala eponymný album a o tri roky k nemu pribudli nahrávky I'll Sing With You a Only 17. Skutočne ju však preslávil až singel All About That Bass zo štúdiovky Title (2015). Z nej pochádzajú aj single Lips Are Movin, Dear Future Husband a Like I'm Gonna Lose You. Vďaka spomínanej skladbe All About That Bass si na konto pripísala dve Billboard Music Awards.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies