Meghan presviedča svojho manžela na zmenu stravy

NETKY.SK • 17 December 2018, 22:39 • 2 min
Meghan presviedča svojho manžela na zmenu stravy

LONDÝN - Tak sa zdá, že dvojica vynakladá mimoriadne úsilie na vedenie zdravšieho životného štýlu. Princ Harry údajne konzumuje menej mäsa ale viac ovocia a zeleniny.

slovakia

left justify in out

Meghan je horlivá milovníčka zvierat. Dokonca nevlastní jedinú kožušinu z úcty ku všetkým tvorom. Začala teda povzbudzovať aj Harryho, aby prešiel na inú formu stravovania, kde figuruje hlavne ovocie a zelenina. Dokonca sa snaží zmeniť pohľad svojho manžela na lov zvierat.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Prišlo to po vyhlásení, že princ Harry prinesie podľa tradície kráľovskej rodine bažanta. Meghan sa však s touto myšlienkou absolútne nestotožňuje. Už v minulom roku mal mladý pár nezhody, keď bol princ Harry jedným z účastníkov poľovačky na diviaky v Nemecku.

Zatiaľ čo princovia Charles a William budú pri každoročnom love bažantov prítomní, Harry sa po prvýkrát od svojich 12tich rokov tejto tradičnej udalosti nezúčastní. Bude to z jeho strany brané ako symbol úcty k svojej manželke. Harry vždy miloval lov. Navyše mu s Williamom poskytoval príležitosť, aby sa spojili ako bratia. Ale teraz sa zdá, že jeho strelecké dni skončili.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Dominika Piasecká, hovorkyňa za vegánsku komunitu sa vyjadrila nasledovne: "Sme potešení, že vojvodkyňa presvedčila princa Harryho, aby sa nezúčastnil kráľovského vianočného lovu na bažanty.Tradície sú pre každý národ dôležité, ale ak by zahŕňali nezmyselné zabíjanie, nemalo by im byť dovolené v tom pokračovať,“ dodala.

 

Mnohí Briti silne opovrhujú tradičným lovom a preto Piasecká dúfa, že Harry a Meghan budú vzorom pre ostatných, aby ľudia prestali praktizovať tento druh aktivity.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies