Meghan Markleová by mala pomôcť svojmu otcovi na mizine, tvrdí jej sestra

NETKY.SK • 5 Február 2018, 22:01 • 2 min
Meghan Markleová by mala pomôcť svojmu otcovi na mizine, tvrdí jej sestra

LONDÝN - Samantha Markleová, nevlastná sestra snúbenice princa Harryho Meghan Markleovej, vyzvala nádejnú členku britskej kráľovskej rodiny, aby pomohla otcovi v ťažkej životnej situácii. V pondelok o tom informovala spravodajská televízia Sky News.

slovakia

left justify in out

Samantha Markleová odkázala svojej sestre, aby "začala konať" a pomohla otcovi znovu sa postaviť na nohy. Nádejnú manželku britského princa ďalej kritizovala v tom, že podmienky, v akých žije jej otec, nie sú jej "prioritou".

 

Sky News pripomenula, že Thomas Markle, otec americkej herečky a snúbenice britského princa, v minulosti získal za réžiu svetelných efektov významné televízne ocenenie. Od roku 2016, keď vyhlásil osobný bankrot, však žije v Mexiku. Markle by pritom podľa informácií daného média mal svoju dcéru odviesť k oltáru.

 

Ako uviedla Sky News, nevlastná sestra Markleovej spochybnila aj motívy, ktoré snúbenicu princa Harryho vedú k humanitárnej práci. "V živote som videla veľa situácií, keď celebrity navštívili chudobou postihnuté miesta a boli pri tom dokonale oblečené," povedala v rozhovore pre austrálsku spravodajskú televíziu 9news.

 

Meghan Markleová je svetovou veľvyslankyňou kresťanskej humanitárnej organizácie World Vision Canada a v rámci prezentácie projektu za čistú vodu navštívila Rwandu. Cestovala tiež do Afganistanu, aby tam podporila amerických vojakov s rodinami. V roku 2014 sa zapojila do kampane OSN na presadzovanie rodovej rovnosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies