Meghan Markle čakajú nepríjemné chvíle

NETKY.SK • 11 August 2021, 06:26 • 2 min
Meghan Markle čakajú nepríjemné chvíle

Nevlastný brat Meghan Markle, Tomas, vyťahuje špinavosti na svoju sestru. Stal sa účastníkom televíznej reality show Big Brother a sláva mu už zrejme stúpla do hlavy.

slovakia

left justify in out

"Som brat Meghan Markle. Som najväčší brat zo všetkých,“ povedal Thomas Markle mladší v úvodom videu austrálskej reality show.  Predstavil sa ako najväčší brat zo všetkých. "Harrymu som povedal, že mu zruinuje život. Ona je veľmi povrchná.“ Za účasť v Big Brother by si mohol polepšiť o 425-tisíc eur.

 

 

Súvisiaci článok: Svokor princa Harryho je odhodlaný zažalovať svoju dcéru Meghan!

 

Od jeho účinkovania v súťaži v spoločnosti známych osobností sa očakáva, že na svoju sestru, manželku princa Harryho prezradí rôzne veci. v minulosti sa o Meghan vyjadril nepekne, napríklad, že je falošná a namyslená. Harrymu dokonca pred ich kráľovskou svadbou v máji 2018 osobne poslal list, v ktorom ho mal informovať, že ešte nie je neskoro vycúvať, pretože Meghan pre neho nie je tou správnou ženou. Možno práve preto nedostal pozvánku na ich svadbu.

 

img

 

„Nie som zatrpknutý, len zmätený. Je to bolestivé, vzhľadom na to, ako sme si kedysi boli blízki,“ reagoval vtedy Thomas. Je presvedčený, že zabudla na vlastnú rodinu. S Meghan sa podľa svojich tvrdení naposledy videl v roku 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies