FOTO Meghan a Harry porušili etiketu: Toto by robiť nemali!

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 10:09 • 2 min
FOTO Meghan a Harry porušili etiketu: Toto by robiť nemali!

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle opäť porušili kráľovské konvencie.

slovakia

left justify in out

To, že najnovší kráľovský manželský pár, princ Harry a Meghan Markle, sa brali z veľkej lásky, dokazujú na každom kroku. Sú však isté veci, ktoré by si zaľúbenci v ich postavení na verejnosti dovoliť nemali. Oni sa tým napriek tomu neriadia.

 

Ide najmä o verejné vyznania lásky, napríklad v podobe bozkov. Tie v rámci britskej monarchie prípustné nie sú. Prvým a posledným bozkom pred zrakmi ľudí mal totiž byť svadobný bozk. V tomto prípade to ale neplatí, pretože Meghan s Harrym novinárov po charitatívnom zápase v póle potešili romantickou pusou.

 

img

Zdroj: Profimedia

 

Meghan bola na svojho manžela po zápase zrejme veľmi hrdá, a tak mu pri preberaní cien uštedrila bozk. Harry, ktorý celé podujatie usporiadal, sa však rozhodne nebránil. Jeden z princových spoluhráčov na incident reagoval slovami: „Majú šťastie, že sa našli a som nadšený z ich novej kapitoly v živote."

 

img

Zdroj: Profimedia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies