Megan Fox necháva prepitné aspoň 20 dolárov

NETKY.SK • 23 December 2013, 08:47 • 2 min
Megan Fox necháva prepitné aspoň 20 dolárov

LOS ANGELES - Americká herečka Megan Fox sa vždy snaží nechať obsluhe v reštaurácii prepitné aspoň vo výške 20 amerických dolárov (v prepočte približne 14,65 eura).

slovakia

left justify in out

"Vždy nosím so sebou hotovosť na prepitné a nikdy nenechám menej ako 20 dolárov. Zvykla som pracovať v bare s ovocnými kokteilmi, takže rozumiem hodnote prepitného," povedala pre magazín Us Weekly 27-ročná herečka, ktorá momentálne čaká druhé dieťa s manželom Brianom Austinom Greenom. Len zhruba pred 15 mesiacmi sa pritom dvojici narodil syn Noah.

Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes v snímke Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho účinkovala napríklad vo filmoch Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Jennifer's Body (2009), Jonah Hex (2010), Friends with Kids (2011) či Diktátor (2012). Herečka, považovaná za sexsymbol, má na konte napríklad tri Teen Choice Awards a dve nominácie na MTV Movie Awards, no tiež ju štyrikrát nominovali na nelichotivú Zlatú malinu. Zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle a opakovane sa umiestňuje na popredných priečkach rebríčkov najpríťažlivejších žien. Za herca Briana Austina Greena sa vydala v roku 2010. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies