Megan Fox je tehotná

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 10:30 • 2 min
Megan Fox je tehotná

LOS ANGELES - Americká herečka a modelka Megan Fox čaká tretie dieťa. Radostnú správu potvrdilo pre americký týždenník People viacero zdrojov z jej okolia. Rodáčka z Oak Ridge v Tennessee sa pritom zúčastnila v pondelok aj na CinemaCone v Las Vegas, kde mala viditeľné tehotenské bruško.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná herečka už vychováva synov Noaha a Bodhiho, ktorých má s hercom Brianom Austinom Greenom. Vlani v auguste dvojica po päťročnom manželstve informovala o rozchode, pričom o niekoľko dní neskôr Fox podala aj žiadosť o rozvod. V poslednom čase je však možné vídať oboch hercov, ako spolu aj napriek neukončenému rozvodovému konaniu trávia čas.

 

Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes vo filme Transformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho sa predstavila napríklad v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Pozor, hryzie! (2009), Jonah Hex (2010), Plánované rodičovstvo (2011), Diktátor (2012) alebo Ninja korytnačky (2014). Spolu s Dominicom Monaghanom si v roku 2010 zahrala v klipe k piesni Love The Way You Lie od Rihanny a Eminema. Fox zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona