Megan Fox bude opäť mamou: Čaká druhé dieťa!

NETKY.SK • 2 August 2013, 10:56 • 2 min
Megan Fox bude opäť mamou: Čaká druhé dieťa!

NEW YORK - Americká herečka Megan Fox čaká s manželom Brianom Austinom Greenom druhé dieťa.

slovakia

left justify in out

Túto informáciu potvrdila denníku New York Post jej hovorkyňa Leslie Sloane Zelnik: "Môžem potvrdiť, že Megan čaká s manželom Brianom druhé dieťa. Obaja sú veľmi šťastní." Páru, ktorý sa vzal v roku 2010, sa pritom len pred deviatimi mesiacmi narodil syn Noah. Druhé tehotenstvo je iba v počiatočnom štádiu, takže neovplyvní nakrúcanie remakeu nindža korytnačiek, v ktorom Fox stvárni novinárku April O'Neil. Režisérom filmu je Michael Bay, s ktorým spolupracovala aj na prvých dvoch snímkach zo série Transformers (2007, 2009).

Dvadsaťsedemročná Megan Fox sa preslávila práve účinkovaním v spomínaných filmoch Transformers (2007) a Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho sa predstavila napríklad v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Jennifer's Body (2009), Jonah Hex (2010), Friends with Kids (2011), Diktátor (2012) či This Is 40 (2012). Spolu s Dominicom Monaghanom si zahrala v klipe Love the Way You Lie od Rihanny a Eminema. Herečka, považovaná za sexsymbol, má na konte napríklad tri Teen Choice Awards a dve nominácie na MTV Movie Awards, no tiež ju štyrikrát nominovali na nelichotivú Zlatú malinu. Zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle a často sa umiestňuje v rebríčkoch najpríťažlivejších žien na svete. V januári vyhlásila, že byť matkou je lepšie ako byť slávnou, pretože to prináša "neprekonateľné uspokojenie". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies