Megadeth plánujú na budúci rok vydať nový album

NETKY.SK • 14 August 2018, 08:56 • 2 min
Megadeth plánujú na budúci rok vydať nový album

BRATISLAVA - Americká kapela Megadeth plánuje na budúci rok vydať nový album.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre časopis Guitar World to povedal líder skupiny Dave Mustaine. "Všetci členovia kapely sú doma a pracujú na nových veciach. Ukladáme ich na spoločné miesto, ku ktorému máme všetci prístup. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nový album, ktorý na 95 percent vyjde na budúci rok. Bez debaty," vyjadril sa.

Megadeth pochádzajú z Los Angeles a v súčasnosti majú na konte 15 štúdioviek, pričom albumy Countdown To Extinction (1992), Youthanasia (1994), Cryptic Writings (1997), United Abominations (2007), Endgame (2009), Super Collider (2013) a najnovší Dystopia (2016) sa dostali do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. Medzi ich známe single patria skladby ako Trust, Almost Honest, Crush 'Em alebo Breadline. Na konte majú napríklad dvanásť nominácií na ceny Grammy, pričom jednu sošku aj získali.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies