Megadeth chcú v Prešove škoricové žuvačky i kokosovú vodu

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 09:05 • 2 min
Megadeth chcú v Prešove škoricové žuvačky i kokosovú vodu

BRATISLAVA - Americká kapela Megadeth chce mať počas návštevy Prešova k dispozícii škoricové žuvačky či kokosovú vodu.

slovakia

left justify in out

Formácia uviedla na zozname jedál a nápojov i grapefruit, pomaranče, banány, červené jablká, citróny, avokádo, žemle, džemy, arašidové maslo, maslo, margarín, ovocné cereálie, energetické nápoje, vodu z Fidži, sójové mlieko, tuniaka, rôzne syry, chleby, kuracie mäso, ryby, ryžu, zeleninu, čipsy alebo bezlepkový dezert. "Ak by sme mali byť presnejší, ide o dve kilá cereálií, desať kíl ovocia, desať kíl zeleniny, päť kíl výberového mäsa, päť kíl rybaciny, dve kilá pečiva a ďalších dobrôt. Celý tím spotrebuje asi 50 litrov rôznych nápojov a päť litrov mlieka," spresnil spoluorganizátor podujatia Edo Kopček.


Formácia vystúpi 16. júla v Tatran Handball Aréne v rámci podujatia Harley Days, ktoré potrvá do 17. júla. Muzikanti dorazia na Slovensko s vlastnou technikou naloženou v dvoch kamiónoch a dvadsaťčlenný tím vrátane členov kapely a manažmentu sa do Prešova prepraví vo dvoch autobusoch. V deň koncertu má byť pripravených 14 raňajok, 14 obedov a 20 večerí.


Muzikanti si taktiež vyžiadali tri samostatné miestnosti. Manažment využije produkčnú miestnosť, v ktorej požaduje okrem nábytku aj rýchle internetové pripojenie. Skupina potrebuje dve miestnosti. Jednu šatňu, do ktorej sa zmestí aspoň desať osôb, nesmie byť vlhká, musí mať dobré odvetrávanie, prípadne klimatizáciu a samostatnú toaletu a sprchu. Druhú miestnosť organizátori vybavia hudobným zariadením a poslúži ako skúšobňa pred samotným koncertom. "Asi máme šťastie na skupiny, ktoré na Slovensko pozývame. Megadeth nemá zvláštne ani nezvyčajné požiadavky. Keď je kapela pol roka na turné, je logické, že si želá to, čo jej členom chutí a nie vidličkou pučené zemiaky s cibuľou a kyslé víno. Mimo toho môžem ešte prezradiť, že skupina absolvuje takmer trojhodinovú zvukovú skúšku a celé technické vybavenie, ktoré zabezpečujeme, privezieme na ďalších troch kamiónoch," dodal Michal Očovan z agentúry ProMusic. V rovnaký deň sa predstavia aj kapely Signum Regis a The Carburetors. Návštevníci a návštevníčky sa počas oboch dní môžu tešiť aj na sprievodný program.


Megadeth pochádzajú z Los Angeles a v súčasnosti majú na konte 15 štúdioviek, pričom albumy Countdown To Extinction (1992), Youthanasia (1994), Cryptic Writings (1997), United Abominations (2007), Endgame (2009), Super Collider (2013) a najnovší Dystopia (2016) sa dostali do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. So živou nahrávkou The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria (2010) túto hitparádu aj dobyli. Medzi ich známe single patria skladby ako Trust, Almost Honest, Crush 'Em alebo Breadline. Na konte majú napríklad jedenásť nominácií na cenu Grammy.
Informácie pochádzajú od Eda Kopčeka z Harley-Davidson Prešov a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies