Meek Mill zverejnil videoklip ku skladbe Blue Notes

NETKY.SK • 3 November 2016, 16:18 • 2 min
Meek Mill zverejnil videoklip ku skladbe Blue Notes

NEW YORK - Americký rapper Meek Mill zverejnil videoklip ku skladbe Blue Notes. Dvadsaťdeväťročný interpret v novinke prezentuje pieseň s bankovkami v ruke na ulici, kde mu robia spoločnosť jeho známi. O réžiu sa postaral Will Ngo.

slovakia

left justify in out

Blue Notes pochádza z mixtapeu DC4, ktorý Meek Mill vydal 28. októbra. Nahrávka obsahuje celkovo 14 piesní. Medzi hosťami sa objavili napríklad aj Nicki Minaj, Tracy T, Pusha T, French Montana, Tory Lanez a ďalší.


Meek Mill, vlastným menom Robert Rahmeek Williams, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) alebo štúdiovky Dreams And Nightmares (2012) a Dreams Worth More Than Money (2015). S druhou menovanou sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies