Meek Mill svojím novým EP obnovil spor s Drakeom

NETKY.SK • 18 Január 2016, 15:55 • 2 min
Meek Mill svojím novým EP obnovil spor s Drakeom

BRATISLAVA - Americký rapper Meek Mill obnovil prostredníctvom novej EP nahrávky 4/4, ktorú vydal v sobotu, spor so svojím kanadským kolegom Drakeom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný interpret tak spravil prostredníctvom piesne I'm Da Plug Freestyle, ktorou okrem iného zareagoval aj na Drakeove skladby Charged Up a Back To Back z minulého roka. V nich rodák z Toronta rapoval napríklad o relatívne slabej predajnosti Meek Millovej štúdiovky Dreams Worth More Than Money (2015) a tiež naznačil, že je slabší rapper než jeho priateľka Nicki Minaj. Meek Mill sa v I'm Da Plug Freestyle vracia tiež k svojim júlovým vyjadreniam, že Drake nie je autorom svojich textov. Tentoraz uviedol ako príklad Drakeovu skladbu Jumpman, ktorú nahral v spolupráci s Futureom.

 


Rodák z Philadelphie sa na nahrávke zmieňuje aj o americkom rapperovi 50 Centovi. V skladbe Gave ‘Em Hope spomína nedávne vyjadrenia 50 Centovej bývalej priateľky, herečky Vivice A. Fox, že je gej, či to, ako minulý rok vyhlásil osobný bankrot. Štyridsaťročný interpret na to zareagoval prostredníctvom služby Instagram, kde napísal, že Meek Millova kariéra sa skončila a mal by sa radšej sústrediť na to, aby spravil Nicki Minaj dieťa.


Spor medzi Meek Millom a Drakeom sa začal vlani, keď Meek Mill na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že Drake si nepíše vlastné texty. "Prestaňte ma porovnávať s Drakeom. On si nepíše svoje texty! Preto na Twitteri nespomenul môj nový album, pretože sme na to prišli," napísal Meek Mill, ktorému Drake hosťoval v skladbe R.I.C.O. zo spomínaného albumu Dreams Worth More Than Money. Meek Mill neskôr prišiel s tvrdením, že Drakeove texty píše istý Quentin Miller, ktorý to však následne poprel. Drakea sa zastal aj jeho dlhoročný kamarát a producent Noah "40" Shebib s tým, že interpret píše okrem vlastných textov aj skladby pre iných umelcov. Samotný Drake na obvinenia zareagoval nahratím spomínanej skladby Charged Up, ktorú vtedy Meek Mill označil za veľmi slabú.


Meek Mill, vlastným menom Robert Rahmeek Williams, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003, pričom spočiatku pôsobil v skupine The Bloodhoundz. V roku 2008 sa vydal na sólovú dráhu a o tri roky neskôr sa stal členom labelu Maybach Music Group, ktorý založil Rick Ross. Meek Mill má na konte viacero mixtapeov, kompiláciu Nothing But Flamerz (2010) a štúdiovky Dreams And Nightmares (2012) a spomínanú Dreams Worth More Than Money (2015). S druhým menovaným sa mu podarilo dobyť rebríček Billboard 200.

 



Tracklist EP nahrávky Meek Mill - 4/4:
01 Pray For ‘Em
02 I'm Da Plug Freestyle
03 Gave ‘Em Hope
04 FBH
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies