Medzinárodnej akcie na železniciach sa zúčastnilo 242 slovenských policajtov

NETKY.SK • 8 Apríl 2018, 10:40 • 2 min
Medzinárodnej akcie na železniciach sa zúčastnilo 242 slovenských policajtov

BRATISLAVA - Príslušníci slovenskej polície sa zapojili do medzinárodnej policajnej akcie Modrá 24, ktorú organizoval RAILPOL (Európska sieť železničných polícií).

slovakia

left justify in out

Ako ďalej na sociálnej sieti informuje Policajný zbor SR, medzinárodná policajná akcia bola zameraná na predchádzanie útokom na železničný personál, predchádzanie krádežiam, pátranie po osobách a veciach a na boj proti drogovej kriminalite v obvode železničných dráh.

 

„Počas 24 hodín trvania akcie sa na policajnej akcii zúčastnilo 242 príslušníkov Policajného zboru, z toho služby železničnej polície 177 príslušníkov Policajného zboru a služby poriadkovej polície 65 príslušníkov Policajného zboru. Spolu skontrolovali 349 osôb, 476 vlakov osobnej prepravy a 302 železničných staníc," uvádza polícia.

 

Ako dodáva, počas policajnej akcie bol odhalený jeden páchateľ drogovej trestnej činnosti, dve osoby boli vypátrané a zároveň bolo celkovo riešených 97 priestupkov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies