Medzinárodne hľadaný Janukovyč je údajne v sanatóriu neďaleko Moskvy

NETKY.SK • 27 Február 2014, 06:43 • 2 min
Medzinárodne hľadaný Janukovyč je údajne v sanatóriu neďaleko Moskvy

MOSKVA - Zosadený ukrajinský prezident Viktor Janukovyč, na ktorého v Kyjeve medzičasom vydali medzinárodný zatykač podobne ako na exministra vnútra Vitalija Zacharčenka, sa už nachádza v Rusku. Informovala o tom dnes ruská spravodajská agentúra RBK s odvolaním sa na dva na sebe nezávislé, anonymné zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa nich pricestoval Janukovyč do Moskvy ešte v noci na utorok a v súčasnosti sa nachádza v sanatóriu Barvicha správy úradu hlavy štátu Vladimira Putina pri ruskej metropole.
      

Janukovyča videli v spomínanú noc v hoteli Radisson Royal (kedysi hotel Ukrajina), ktorého oficiálne zdroje však akýkoľvek komentár odmietli.
      

Skupinu osôb, ktorá mala mať blízko zosadenému prezidentovi a ktorá strávila v klubovej reštaurácii hotelového zariadenia takmer celú noc na stredu, zabezpečovali príslušníci špeciálnych služieb. Personál hotela sem nemal prístup, tvrdia zdroje, ktorými sú vraj významný podnikateľ a osoba blízka vedeniu hotela.
      

Reportér RBK stretol údajne dnes v rovnakom hoteli aj osobu, veľmi pripomínajúcu odvolaného generálneho prokurátora Ukrajiny Viktora Pšonku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona