Medzinárodne hľadaného priekupníka s drogami zatkli v Taliansku

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 07:03 • 2 min
Medzinárodne hľadaného priekupníka s drogami zatkli v Taliansku

RÍM/BOGOTA - Muža s nemeckými a bosnianskymi koreňmi známeho pod prezývkou El Ruso (Rus) zadržali v uplynulých dňoch na základe medzinárodného zatykača talianske orgány.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak v prístave Civitavecchia v regióne Lazio v centrálnej časti krajiny, a to krátko po priplávaní lode z Barcelony. Informovala o tom dnes kolumbijská rozhlasová stanica WRadio s odvolaním sa na tamojšiu políciu.

 

El Ruso v roku 2016 ušiel z Kolumbie, kde je podozrivý z obchodovania s tisíckami kíl kokaínu. Podľa vyšetrovateľov tiež udržiaval kontakty s kalábrijskou mafiou 'Ndrangheta.

 

Tridsaťšesťročný podozrivý by mal byť spolupracovníkom v súčasnosti najväčšieho kolumbijského drogového gangu Clan del Golfo, ktorý má v karibskej oblasti dominantné postavenie pri obchodovaní s narkotikami, predovšetkým kokaínom.

 

Muž čelí obvineniu, že nakupoval drogy a organizoval ich prepravu do Strednej Ameriky a Európy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona