Medzinárodná súťaž v mŕtvom ťahu po roku opäť v Trnave

NETKY.SK • 5 August 2021, 16:32 • 2 min
Medzinárodná súťaž v mŕtvom ťahu  po roku opäť v Trnave

Slovenská amatérska federácia silového trojboja (AWPC-Slovakia) organizuje na prelome leta v Trnave už 14. ročník medzinárodnej súťaže v mŕtvom ťahu pod názvom VICTORIA Cup.

slovakia

left justify in out

Viac ako 100 prihlásených pretekárov zo Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska sa v sobotu 7.augusta predstaví v Mestskom Amfiteátri v Trnave.

 

Na súťažnom pódiu sa predstavia pretekári vo viacerých vekových kategóriách, od 13 ročných dorastencov až po 66 ročného pretekára v kategórii masters. V prevažne mužskej nominácii však diváci na pódiu uvidia aj momentálne prihlásených 15 žien.

 

Aktualizovaná nominačná listina: https://bit.ly/victoria2021-prihlaseni

 

Jedna z tradičných letných pohárových súťaží, ktorá má už v športovom kalendári pevné miesto a veľmi vysoký kredit, láka do hľadiska v posledných rokoch stále viac a viac divákov.

 

img

 

Medzi hlavných favoritov na víťazstvo vo svojich kategóriách budú určite v Trnave patriť Tomáš Ryšavý z Comorra Powerlifterz Komárno v kategórii RAW Open do 100 kg, Andrej Katrenčík v kategórii RAW Open nad 100 kg z domáceho klubu Sport club pohoda TrnavaNikolas Toth v kategórii Equipment Open a Junior z Powerlifting club Žilina.

 

img

 

Nikolas je v súčasnosti pretekárom, ktorý je schopný prekonať absolútny rekord podujatia, ktorého hodnota je 380 kg a jeho držiteľom je od roku 2009 Ukrajinec Serhij Oleolenko. Nikolas tento rekord v roku 2019 vyrovnal a určite sa na špici rebríčka bude chcieť osamostatniť.

 

Príďte v sobotu 7. augusta do Trnavy a na vlastné oči môžete vidieť súboje najväčších silákov.  Štart je naplánovaný na 13:00 hod.  Vstupné pre divákov je symbolické 1 €.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies