Medzi Vémolom a Krištofičom to vrie. Pirát tvrdí, že si Oktagon vybral stranu zla!

NETKY.SK • 28 September 2021, 12:39 • 2 min
Medzi Vémolom a Krištofičom to vrie. Pirát tvrdí, že si Oktagon vybral stranu zla!

PRAHA – Avizovaný súboj o titul v strednej váhe medzi Karlosom Vémolom a Samuelom Krištofičom sa nesie v duchu štipľavých vyjadrení z oboch strán. Duel, ktorý by sa mal uskutočniť 30. decembra na turnaji Oktagon 30, začal v česko-slovenskej MMA komunite okamžite vzbudzovať značný rozruch.

slovakia

left justify in out

Terminátor už niekoľko týždňov označuje slovenského bojovníka za falošného šampióna a nepáči sa mu, že by mal v domácom prostredí nastúpiť do klietky ako prvý v poradí. „Riskujem zdravie, riskujem, že poriadne neuvidím rodinu, narodí sa mi dieťa a nebudem to môcť poriadne osláviť, rovnako ako narodeniny mojej dcérky. Všetko budem musieť nechať kvôli tomu, aby u mňa doma v O2 Arene nechali nastúpiť ako šampióna Piráta? V tom prípade by mali hľadať iného súpera. To nie je moja tvrdohlavosť, tak to proste je."

 

 

Krištofič je dočasným šampiónom strednej váhy. Titul, ktorý Vémola stratil kvôli prekročeniu váhového limitu, si slovenský zápasník vybojoval v súboji s Poliakom Marcinom Naruszczkom. Tridsaťdvaročný Slovák sa po oznámení duelu nechal počuť, že ho o ňom nikto vopred neinformoval.

 

„Včera vyšiel teaser, pravdepodobne k môjmu najbližšiemu zápasu. Veľmi pekný teaser, musím pochváliť chlapcov v strižni Oktagonu. Na druhej strane však musím vysloviť veľké sklamanie. Od Oktagonu som nedostal žiadnu správu, že teaser vyjde a vlastne máme nejaký potvrdený dátum zápasu. Môjho súpera si však posadili do štúdia, nechali ho rozprávať a špiniť moju osobu. V poriadku, beriem to tak, že si Oktagon vybral stranu zla. Ten človek totiž len očierňuje a na každého nadáva. Ale vybrali si hlavne stranu porazeného,“ vyjadril sa na sociálnych sieťach.

 

 

Pirát sa v rámci svojho videa na YouTube venoval aj kontroverzii súvisiacej s poradím nástupov do klietky. „Už si dosť starý a skúsený na to, aby si vedel, že šampióni chodia do oktagonu ako druhí. Vyzývatelia chodia do modrého rohu a ty si ten modrý roh, kamarát môj. Šampiónom už nie si kvôli vlastnej chybe. Ak chceš byť šampión, musíš splniť limit váhovej kategórie. O opasok si prišiel kvôli svojej nezodpovednosti. To už musíš vedieť ty, prečo si tú váhu nedal. O opasok si prišiel kvôli sebe,“ uzavrel.

 

 

Je teda pravdepodobné, že sa veľký zápas napokon neuskutoční, pretože situáciu môže ovplyvniť aj zranená ruka českého bojovníka, ktorý sa momentálne snaží dostať späť do formy. Ak by sme sa však na záver roka stali svedkami súboja dvoch nezmieriteľných rivalov, išlo by o duel, ktorý sa zapíše do histórie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies