Medzi obcami Tureň a Nová Dedinka sa čelne zrazili dve autá

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 06:39 • 2 min
Medzi obcami Tureň a Nová Dedinka sa čelne zrazili dve autá

BRATISLAVA - Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti čelnej zrážky dvoch áut, ktorá sa stala včera krátko pred 16.30 h v Seneckom okrese. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody vodič osobného motorového vozidla značky Hyundai prechádzal po ceste tretej triedy z obce Nová Dedinka do obce Tureň. Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin zišiel s vozidlom do priekopy, následne sa s vozidlom vrátil späť na vozovku do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s vozidlom značky Škoda Superb idúcim do obce Nová Dedinka," spresnila hovorkyňa.

 

Ďalej informovala, že na miesto sa dostavili všetky záchranné zložky. Posádku vozidla zo Škody, vodiča a troch spolujazdcov pomocou techniky vyslobodili hasiči. Zranené osoby previezli do bratislavských nemocníc. Vodičovi bol nariadený odber krvi, aby sa zistilo, či pred jazdou požil alkoholické nápoje.

 

Vodičovi, ktorý prešiel do protismeru, bolo po dychovej skúške požitie alkoholu vylúčené.

 

"Premávka je v uvedenom úseku z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovaná hliadkami Policajného zboru. Presné príčiny, okolnosti i miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodala hovorkyňa.

 

Dopravnú nehodu dnes TASR potvrdili i hasiči. "Máme informácie o viacerých zranených osobách, avšak presný počet a rozsah zranení zatiaľ nevieme potvrdiť," informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Pri nehode zasahovalo osem hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona