Medzi nezvestnými z potopeného trajektu je skupina spolužiakov

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 13:53 • 2 min
Medzi nezvestnými z potopeného trajektu je skupina spolužiakov

SOUL - Na palube potopeného kórejského trajektu sa nachádzalo aj 17 spolužiakov zo základnej školy v meste Inčchon, ktorí hromadne oslavovali 60. narodeniny. Poznali sa už viac ako 50 rokov.

slovakia

left justify in out

Zo skupiny bývalých spolužiakov je nezvestných 12 ľudí. Počet potvrdených obetí havárie trajektu stúpol dnes na deväť, 287 ľudí je však naďalej nezvestných. Z lode, na ktorej sa nachádzalo 475 cestujúcich a členov posádky, zachránili 179 ľudí. Päťdesiat z nich bolo zranených.
     

Na trajekte bolo 325 študentov zo strednej školy na predmestí Soulu, ktorí sa z prístavu v Inčchone - odkiaľ pochádzala skupina oslavujúcich spolužiakov - vydali na výlet na ostrov Čedču.
     

Podľa jedného z preživších, Kim Čong-guna, ktorý leží v nemocnici v meste Mokpo, boli preňho 12-ti nezvestní ako bratia a sestry.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies