Medzi Londýnom a Dublinom sa zrútil vrtuľník: Medzi obeťami je zrejme milionársky pár

NETKY.SK • 31 Marec 2017, 06:51 • 2 min
Medzi Londýnom a Dublinom sa zrútil vrtuľník: Medzi obeťami je zrejme milionársky pár

LONDÝN - Horskí záchranári vo Walese našli päť tiel a trosky vrtuľníka, ktorý sa stratil počas letu z Anglicka do Írska. Oznámila to dnes britská polícia.

slovakia

left justify in out

Súkromný stroj typu Twin Squirrel nedorazil v plánovanom čase do írskej metropoly Dublin po tom, ako v stredu odštartoval z letiska Luton pri Londýne.

 

 

Britská i írska pobrežná stráž pátrali po zmiznutej helikoptére v Írskom mori a v pohorí Snowdonia v severnom Walese.

 

Trosky a telá cestujúcich našli napokon dnes vo "veľmi náročnom teréne" v uvedenom pohorí, uviedol predstaviteľ severowaleskej polície Gareth Evans. Poveternostné podmienky v oblasti boli podľa jeho slov mimoriadne nepriaznivé a záchranári pracovali pri viditeľnosti miestami len necelých desať metrov.

 

 

Medzi obeťami je pravdepodobne aj milionársky pár, ktorému zrútený vrtuľník patril. Polícia mená obetí nezverejnila. Podľa nových zistení vraj patril červený vrtuľník Kevinovi a Ruth Burkeovcom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona