Krvavá dráma v lese: Medvedica si muža prehodila cez plece!

NETKY.SK • 2 Marec 2014, 12:00 • 2 min
Krvavá dráma v lese: Medvedica si muža prehodila cez plece!

BRATISLAVA - Medvedica dnes ráno zaútočila v lese na človeka.

slovakia

left justify in out

Pohrýzla ho do ruky a prehodila si ho cez plece. Ako ďalej informuje portál www.cas.sk, zraneného záchranári previezli do nemocnice v Žiari nad Hronom. Muž (31), na ktorého medvedica zaútočila v katastri obce Banský Studenec v okrese Banská Štiavnica, mal podľa portálu šťastie. Zviera ho pohrýzlo do ruky, prehodilo si ho cez plese a ešte ho uhryzlo do chrbta. Muž bol pri príchode záchranárov pri vedomí. Útok medvedice na človeka pre www.cas.sk potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

 

Medveď napadol lesníka na Liptove aj v januári tohto roku, informuje portál. Rozzúrené zviera 26-ročnému lesníkovi v katastri obce Pribylina v okrese Liptovský Mikuláš zahryzlo do nohy. Medveď lesníka prekvapil pri návrate z lesnej vychádzky k zaparkovanému autu. Vyrútil sa s revom, lesník sa snažil ujsť, ale spadol a vtedy sa mu zviera zahryzlo zozadu do stehna nad kolenom. Lesníkovi sa napokon podarilo ujsť a privolať pomoc. V septembri 2013 bola 11-ročná Lenka s otcom Miroslavom (31) na hubách, keď ich z ničoho nič napadol medveď. Boli pritom iba dva kilometre od domu v Šútove v okrese Martin, neďaleko miestneho lyžiarskeho vleku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona