Medvedev dostal za autonehodu v Čerepovci finančný trest

NETKY.SK • 8 November 2013, 11:22 • 2 min
Medvedev dostal za autonehodu v Čerepovci finančný trest

ČEREPOVEC - Útočník Alexej Medvedev z klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Severstaľ Čerepovec dostane od vedenia mužstva za spôsobenie dopravnej nehody pod vplyvom alkoholu finančný trest, ale môže ostať naďalej v tíme.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný center spôsobil so svojou Toyotou nehodu 18. októbra v uliciach Čerepovca, keď nabúral do vozidla Audi. Priťažujúcou je pre Medvedeva skutočnosť, že z miesta nehody ušiel. Neskôr sa prihlásil na polícii a zaplatil pokutu.

Vedenie Severstaľu riešilo incident vo štvrtok. Názor na konanie Medvedeva povedali tréneri i hráči. Samotný aktér nehody požiadal prítomných o odpustenie a prepáčenie, že zatiahol klub do nepríjemností. Kabína následne apelovala na vedenie, aby ponechalo Medvedeva v klube. 

"Ďakujem spoluhráčom za podporu. Odteraz sa sústredím len na hokej. Budem tvrdo trénovať, aby som čo najviac pomohol Severstaľu," povedal pre klubový web Medvedev. Prípad ešte rieši ruská polícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies