Medveď napadol a dohrýzol muža

NETKY.SK • 5 Máj 2013, 15:28 • 2 min
Medveď napadol a dohrýzol muža

ŽDIAR - Medveď dnes v oblasti Ždiaru vo Vysokých Tatrách napadol muža a spôsobil mu mnohopočetné zranenia. Pre TASR to potvrdil hovorca hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

slovakia

left justify in out

Muža s ročníkom narodenia 1970 previezla sanitka zo Ždiaru pri hoteli Magura do popradskej nemocnice. "Muž bol pri vedomí a mal mnohopočetné otvorené rany na tele," uviedol Chmel.

V nemocnici pacienta s viacnásobnými pohryzeniami operovali. "Po operácii je v stabilizovanom stave," povedala pre TASR hovorkyňa popradskej nemocnice Sylvia Galajda.

Portál tvnoviny.sk informoval, že medveď zaútočil na dvoch poľovníkov, jedného z nich dohrýzol. "V kritickej chvíli pohotový poľovník dvakrát vystrelil na rozzúrené zviera a tým odvrátil smrteľný útok," uviedla spravodajská webstránka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies