Medová kačka

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 09:00 • 2 min
Medová kačka

BRATISLAVA – Aby bola kačka mäkká, šťavnatá a jemná, Vám zaručí pomalé pečenie.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

1 čínska kačica, 3 PL medu, 4 PL bieleho vína, 4 PL sójovej omáčky, ½ PL solamylu,

 

Príprava:

Z medu, bieleho vína, sójovej omáčky a solamylu vymiešame marinádu, ktorou potrieme kačku. Preložíme na pekáč, podlejeme vodou a upečieme do mäkka. Kačku naporcujeme, podávame s dusenou ryžou, preliatu výpekom.

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona