Medlová bude štartovať v Alpensii, koleno sa umúdrilo

NETKY.SK • 25 November 2016, 12:40 • 2 min
Medlová bude štartovať v Alpensii, koleno sa umúdrilo

ALPENSIA - Klaudia Medlová sa napriek čerstvým zdravotným problémom postaví na štart pretekov Svetového pohára snoubordistiek v kórejskej Alpensii. Slovenská reprezentantka utrpela zranenie kolena na štvrtkovom tréningu v disciplíne Big Air, tréner Marek Hliničan však o deň neskôr prezradil pre TASR pozitívnu novinku, že stav jeho zverenky sa zlepšil a predstaví sa v kvalifikácii (sobota o 01.45 SEČ).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná freestyleová špecialistka a slovenská olympijská nádej pre ZOH 2018 v Pjongčangu doplatila na extrémne ľadové podmienky, ktoré vládli na štvrtkovom rannom tréningu. Horšie dopadla jej mladšia sestra Zuzana, ktorá sa tešila na svoje druhé vystúpenie v seriáli SP. Na tom istom tréningu si tiež poranila koleno, jej štart je však na rozdiel od Klaudie vylúčený.

 

"Štvrtok bol pre nás smolný deň. Na tréningu boli obe dievčatá zaradené do prvej skupiny, čo znamenalo súťažiť už o deviatej hodine ráno miestneho času v extrémne ľadových podmienkach. Klaudia aj Zuzka si privodili zranenia kolien. Kým Zuzka štartovať nebude, v prípade Klaudie sme mali čas sa rozhodnúť. Do kariet nám hral fakt, že organizátori preložili súťaž žien o deň neskôr. Kvalifikácia sa tak uskutoční až v sobotu namiesto piatka. Klaudia pôjde do toho," informoval TASR Hliničan.

 

Do ženskej súťaže sa prihlásilo 32 snoubordistiek. Štart dvojkolovej kvalifikácie je v sobotu o 01.45 SEČ, Medlová sa predstaví ako druhá v poradí. Po eliminačných skokoch nasleduje už v sobotu od 05.00 SEČ finále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies