Mediálne ceny Bambi 2013 si odniesli aj Robbie Williams a Bill Gates

NETKY.SK • 15 November 2013, 09:11 • 2 min
Mediálne ceny Bambi 2013 si odniesli aj Robbie Williams a Bill Gates

BERLÍN - Početné celebrity zo sveta strieborného plátna a televízie, hudby, športu i módy nechýbali v Berlíne na 65. slávnostnom udeľovaní cien Bambi.

slovakia

left justify in out

Laureátmi uznávaného mediálneho ocenenia vydavateľského domu Burda sa vo štvrtok večer stali okrem iných britský spevák Robbie Williams, ktorý bol hostiteľom večera, americká popová hviezda Miley Cyrusová, ale aj domáca speváčka Helene Fischerová alebo husľový virtuóz David Garrett. 

Zaradil sa medzi nich aj historicky jediný rakúsky víťaz Veľkej ceny Eurovízie, skladateľ a spevák Udo Jürgens, ktorý si prevzal trofej za celoživotné dielo či spoluzakladateľ Microsoftu Bill Gates a jeho manželka Melinda za ich charitatívnu činnosť v boji proti chudobe a chorobám. Nechýbajú módny návrhár Karl Lagerfeld a ním v kategórii design ocenená Victoria Beckhamová. 

Čestnú cenu udelili tentoraz Guntherovi Wittemu, ktorý stál ešte na sklonku roka 1970 pri zrode stále jestvujúceho a populárneho televízneho seriálu kriminálnych príbehov Miesto činu, ktorý poznajú aj diváci na Slovensku.

Galavečer z Divadla na Postupimskom námestí (Theater am Potsdamer Platz) v centre nemeckej metropoly vysielal v priamom prenose prvý program nemeckej verejnoprávnej televízie ARD. V hľadisku bolo zhruba 800 prominentných hostí, ktorých pred divadlom vítali stovky nadšených fanúšikov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona