Médiá pátrajú po Melanii Trumpovej, už dlho sa neobjavila na verejnosti

NETKY.SK • 31 Máj 2018, 16:06 • 2 min
Médiá pátrajú po Melanii Trumpovej, už dlho sa neobjavila na verejnosti

WASHINGTON - Americké médiá už niekoľko dní intenzívne riešia, kde sa nachádza a čo robí americká prvá dáma Melania Trumpová. Tá sa totiž po absolvovaní chirurgického zákroku na obličkách úplne stiahla z očí verejnosti, čo vytvorilo priestor pre tie najrozličnejšie špekulácie. Melania sa naposledy objavila na verejnosti ešte pred operáciou, 10. mája, keď po boku prezidenta privítala na vojenskej základni v Marylande amerických zajatcov prepustených Severnou Kóreou.

slovakia

left justify in out

Počas troch týždňov, na ktoré sa Melania stiahla z verejného života, sa na sociálnych sieťach a v bulvári objavilo okolo jej neprítomnosti viacero teórií. Podľa niektorých je na tom údajne zdravotne zle, iní tvrdia, že sa odsťahovala z Bieleho domu a žije v newyorskej Trump Tower, a objavila sa dokonca aj verzia, že ju v súvislosti s vyšetrovaním údajného zasahovania Ruska do amerických volieb zaradili do prísneho programu ochrany svedkov, ktorý jej zabraňuje ukazovať sa na verejnosti.

Melania sa v stredu pokúsila tieto dohady ukončiť a po dlhšom čase zverejnila príspevok na Twitteri, v ktorom uvádza, že sa má dobre a je v Bielom dome. "Vidím, že médiá robia miernu nadprácu a špekulujú o tom, kde som a čo robím. Buďte v pokoji, som tu v Bielom dome s mojou rodinou, cítim sa výborne a tvrdo pracujem okolo detí a amerických rodín!" napísala prvá dáma USA.

Podľa agentúry Associated Press (AP) však jej vysvetlenie nemusí každého uspokojiť. Mnohí by sa podľa AP mohli napríklad pozastavovať nad tým, prečo sa Melania nezúčastnila na stredajšom podujatí v Bielom dome na podporu športu a pohybových aktivít mládeže a nechala na ňom Trumpa sprevádzať jeho dcéru Ivanku.

Samotný Trump sa dohady okolo Melanie snažil rozptýliť už v piatok, keď pred novinármi na záhrade Bieleho domu ukázal na druhé poschodie budovy a povedal: "Má sa výborne. Tam je! Výborne sa má, pozerá sa na nás, je tam!" AP však píše, že "napriek Trumpovým uisteniam, novinári nevideli nič, čo by naznačovalo, že sa na nich z budovy pozerá prvá dáma".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona