Média o zápase Anglicko - Uruguaj: Boh ochraňuj... Suáreza!

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 10:36 • 2 min
Média o zápase Anglicko - Uruguaj: Boh ochraňuj... Suáreza!

SAO PAULO - Ohlasy médií na výsledok stretnutia D-skupiny na majstrovstvách sveta vo futbale, v ktorom Uruguaj zdolal Anglicko 2:1:

slovakia

left justify in out

The Guardian (Angl.): "Uruguaj potopil Anglicko a Suárez ukázal svoju extratriedu." 

The Telegraph (Angl.): "Anglicko sa zaslúžene ocitlo na pokraji vypadnutia z týchto majstrovstiev sveta. A Roy Hodgson pokojne tvrdí, že je tým správnym mužom aj pre európsky šampionát v roku 2016. Angličania ešte môžu postúpiť. Stačí, ak Taliani zdolajú Kostariku aj Uruguaj a Hodgsonovi zverenci si poradia s Kostarikou 2:0. Veríte tomu?" 

BBC (Angl.): "Dva góly ako satisfakcia pre Suáreza. Toto víťazstvo venujem svojim kritikom v Anglicku, tvrdí hrdo útočník Uruguaja." 

Daily Mail (Angl.): "Zbohom, Anglicko! Agónia, zúfalstvo a na konci prehra 1:2 s Uruguajom zničili pravdepodobne akékoľvek šance na postup do vyraďovacej fázy." 

Globo (Braz.): "Nebeskí! Boh ochraňuj... Suáreza!" 

El Observador (Urug.): "Výkon na hranici možností a na konci víťazstvo nad Anglickom. Národný tím Uruguaja obohatil svoju históriu o ďalší svetlý moment. Ten výkon bol heroický v každom zmysle slova. Nad všetkými vyčnieva Luis Suárez. Po jednom z najzložitejších období svojej kariéry sa stal dvojgólovým hrdinom." 

El País (Urug.): "Zhltol ich bez toho, aby predtým hrýzol. Ak fanúšikovia Uruguaja o niečom snívali, tak to bol návrat Luisa Suáreza do zostavy a aby rozhodol proti Anglicku. On to všetko zvládol. Niekedy sa oplatí snívať." 

L´Equipe (Fr.): "Suárez - Anglicko 2:1! Uruguaj má teraz krídla, kým Anglicko musí zdolať Kostariku a čakať na ďalší vývoj." 

Marca (Šp.): "Luis Suárez sa vrátil do zostavy Uruguaja, aby odpratal z cesty Angličanov. Svojimi gólmi odkryl žalostný stav anglickej obrany a nechal zabudnúť na príbeh o prvom góle Rooneyho na majstrovstvách sveta. Teraz už nebude ľahké Uruguajčanov len tak zastaviť." 

Volkskrant (Hol.): "Suárezov návrat spôsobil Angličanom veľa bolesti. Bývalý útočník Ajaxu strelil dva góly a Anglicko sa ocitlo na pokraji vypadnutia zo šampionátu." 

Gazzetta dello Sport (Tal.): "Suárez kričí gól a Angličania dostávajú k. o. Po dvoch zásahoch od Suáreza sú jeden krok od vyradenia." 

Bild (Nem.): "Dvojitý úder Suáreza a Anglicko nad priepasťou. Óoo, niee! Po rozlúčke Španielov teraz smeruje preč zo šampionátu aj kolíska futbalu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona