Médiá o finále Pohára konfederácií: Neymar zrovnal majstrov sveta so zemou

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 12:13 • 2 min
Médiá o finále Pohára konfederácií: Neymar zrovnal majstrov sveta so zemou

RIO DE JANEIRO - Reakcie svetových médií na finále Pohára konfederácií FIFA 2013, v ktorom na Maracane v Rio de Janeiro zvíťazila domáca Brazília nad Španielskom 3:0.

slovakia

left justify in out

Španielsko:
El País: "Sen Španielska zo štadióna Maracana sa premenil na nočnú moru. Tím trénera Vicente del Bosqueho utrpel najhorší neúspech pod jeho vedením. Španielsko sa musí z tejto jasnej podriadenosti poučiť. Skutoční šampióni vyrastú až po tvrdom páde."

El Mundo: "Maracana pohltila majstrov sveta. Na Španielov udrel súper, ktorý bol vo všetkých aspektoch lepší. Brazílčania boli rýchlejší, agresívnejší, údernejší a efektívnejší."

Marca: "Brazília dokázala svoju silu. Majster sveta stroskotal na Maracane. Španieli urobili všetko zle. Tím del Bosqueho má rok na to, aby sa z tejto tvrdej lekcie poučil."

As: "Brazília zmietla Španielsko! Ale my sa vrátime. Neymar potvrdil rolu svetovej superhviezdy."

El Mundo Deportivo: "Neymar zrovnal Španielsko so zemou. Brazília prevalcovala nevýrazných majstrov sveta a vyhrala Pohár konfederácií. Španieli boli mimo hry už po minúte a pol."

Taliansko:
La Gazzetta dello Sport: "Brazília sa už ukázala vo forme svetových šampiónov. Španieli vyhoreli."

Tuttospor: "SuperBrazília. Španieli detronizovaní."

Corriere dello Sport: "Brazília zničila Španielov a vyhrala Pohár konfederácií. Fred - Neymar, to je brazílska samba. Tlak a rytmus, aká to lekcia pre Španielov!"

Corriere della Sera: "Brazília so skvelým predstavením, Španieli museli pred ňou sňať klobúk."

La Repubblica: "Fred&Neymar, Brazília v opojení. Brazília dominovala nad majstrami sveta a potom nasledovala obrovská párty."

Francúzsko:
lequipe.fr: "Brazília zosadila kráľa. Od začiatku svojej dominancie Španieli nezažili takýto čierny večer."

lefigaro.fr: "Neuveriteľné víťazstvo na úkor Španielska. Brazília dominovala nad súperov vo všetkých oblastiach. Aká to skvelá príprava na 'ich' domáci šampionát."

Rusko:
Sovjetskij Sport: "Brazília v reále naplnila motto Muhammada Aliho 'Lietaj ako motýľ, pichaj ako včela'. To bola príčina úspechu domácich."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies