Medailistka zo ZOH i OH Williamsová ukončila kariéru

NETKY.SK • 13 Február 2015, 10:43 • 2 min
Medailistka zo ZOH i OH Williamsová ukončila kariéru

LAKE PLACID - Americká bobistka Lauryn Williamsová patriaca medzi päť športovcov sveta s medailami z olympijských i zimných olympijských hier ukončila svoju športovú kariéru.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je vyčerpanie a únava zo súťaženia na vrcholnej úrovni za ostatné desaťročie. "Je nám to ľúto, ale rešpektujeme jej rozhodnutie a prajeme jej všetko najlepšie v ďalšej etape života," uviedol výkonný šéf bobistov a skeletonistov USA Darrin Steele.

 

Williamsová uvažovala o zanechaní aktívnej športovej činnosti už po zisku striebra na ZOH 2014 v Soči, kde bola členkou posádky dvojbobov pilotky Elany Meyersovej, ale napokon sa rozhodla ešte absolvovať časť sezóny 2014/2015. 

 

Lauryn Williamsová je dvojnásobná olympijská medailistka v atletike, z Atén 2004 má strieborný kov v behu na 100 m a z Londýna 2012 zlato zo štafety na 4 x 100 m. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona