Mečíř o zaradení Kavčiča do dvojhier v daviscupovom dueli: Môže to byť psychologický ťah

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 13:58 • 2 min
Mečíř o zaradení Kavčiča do dvojhier v daviscupovom dueli: Môže to byť psychologický ťah

BRATISLAVA - Pred necelými tromi týždňami sa podrobil operácii, v daviscupovom dueli proti Slovensku však nastúpi do dvojhier ako slovinská tímová jednotka.

slovakia

left justify in out

Narodeninový oslávenec Blaž Kavčič dostal dôveru kapitána Blaža Trupeja napriek tomu, že ešte nie je stopercentne fit. Podľa slovenského kapitána Miloslava Mečířa to môže byť psychologický ťah.
     

"Je to pre mňa stále otáznik. Neviem presne, aký bol charakter tej operácie. Aj s drobnými obmedzeniami je však Kavčič stále ich najlepší hráč, ktorého majú v Bratislave a určite tenis hrať nezabudol. Môže to byť zo strany Slovincov psychologická záležitosť, aby sme ho podcenili, no to určite neurobíme. Sledoval som ho na tréningoch a má vynikajúce herné kvality. Ťažko však povedať, či by proti Norovi Gombosovi v piatok zvládol prípadný päťseťák," povedal pre TASR Mečíř.
     

V úvodnej dvojhre nastúpi Martin Kližan proti Gregovi Žemljovi, ktorý ešte pred dvomi rokmi figuroval v prvej svetovej päťdesiatke, potom však bol dlho mimo súťažného kolotoča. "Na tréningoch ukázal, že to má stále v ruke. Má skúseností, nie je to mladý bažant, ktorý by sa splašil. Je to pre mňa trochu neznáma. Neviem presne, prečo tak dlho nehral, no čakám ťažký zápas. Keď bol v prvej päťdesiatke, musí niečo vedieť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies