Mečíř: Američania sú favoriti, musíme zabojovať

NETKY.SK • 10 September 2014, 10:15 • 2 min
Mečíř: Američania sú favoriti, musíme zabojovať

CHICAGO - Len dovedna päť otázok dostal slovenský tím na utorňajšej prezentačnej tlačovej besede v Chicagu pred stretnutím s Američanmi (12. - 14. septembra) v play-off o svetovú skupinu Davisovho pohára 2015 tenisových reprezentačných družstiev mužov.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že tím USA je favoritom. Má silnú deblovú dvojicu a veľmi dobrého prvého singlistu, ktorý je v renkingu vysoko nad našou jednotkou. My však máme dostatok skúseností a nebojíme sa. Musíme zabojovať," povedal kapitán hostí Miloslav Mečíř. "Predovšetkým chcem pripomenúť, že reprezentovať krajinu v akomkoľvek odvetví je vždy česť. Tak to aj vnímame," pripomenul Martin Kližan. 

 

"Povrch v hale je v podstate rovnaký, aký máme doma. Sme teda dostatočne zvyknutí. Zatiaľ sa počas našej prípravy nevyskytli žiadne problémy," uviedol Lukáš Lacko a na margo obávaného podania domácich singlistov Johna Isnera a Sama Querreyho dodal: "Majú túto prednosť. Ak sa im aj nedarí od základnej čiary, dokážu si pomáhať servisom. Záleží však na okolnostiach a danej situácii. Navyše, skôr sa treba koncentrovať na vlastný výkon." 

 

Norberta Gombosa trochu prekvapila vzdialenosť haly od centra: "Predpokladal som, že budeme bližšie než tých zhruba 40 minút cesty. Štadión je však pekný a hotel tiež. Všetko je v poriadku." Káder hostí kompletizuje deblový špecialista Michal Mertiňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies