Wales vo štvrťfinále,Bale: Som rád, že bola pri tom aj moja dcéra

NETKY.SK • 26 Jún 2016, 10:16 • 2 min
Wales vo štvrťfinále,Bale: Som rád, že bola pri tom aj moja dcéra

PARÍŽ - Aj pri druhej účasti na vrcholnom podujatí postúpili do štvrťfinále.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Walesu na EURO 2016 v ostrovnom derby zlomili odpor Severných Írov a dosiahli najväčší úspech od roku 1958, keď boli medzi najlepšou osmičkou na MS vo Švédsku.

 

Líder "drakov" Gareth Bale síce tentoraz neskóroval, no po jeho akcii si Gareth McAuley vrazil loptu do vlastnej siete. "Vedeli sme, že to bude pre nás veľmi náročný zápas a naši útočníci nebudú mať toľko priestoru. Celý tím však pracoval neuveriteľne dobre. Postupne sme súpera vyšťavili. Severní Íri začali robiť chyby v obrane a jednu z nich sme potrestali," citovala slová Balea agentúra AP.

 

Krídelníka Realu Madrid potešilo, že zápas v parížskom Parku princov sledovali aj jeho rodinní príslušníci. "Som rád, že pri tomto historickom úspechu bola aj moja dcéra. Podeliť sa o radosť z víťazstva s ňou a mojou rodinou, to bolo niečo neskutočné. Nikdy na to nezabudnem. Nevidel som ich štyri alebo päť týždňov, veľmi sa mi za nimi cnelo," dodal Bale, ktorého mužstvo čaká vo štvrťfinále lepší z dvojice Belgicko - Maďarsko.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies